Christian Ørsted

Ledelsesrådgiver, underviser og foredragsholder. Forfatter til Livsfarlig ledelse (Peoples’Press 2013) – nr. 1 på Dagbladet Børsens bestsellerliste og nu ude i 9. oplag.

Christian har i 15 år undervist tusindvis af ledere og rådgivet danske og internationale virksomheder. Et arbejde, der har udløst talrige priser, bl.a. en bronze-løve i Cannes. Christian er desuden kendt som ledelsesekspert fra bl.a. DR2 Deadline, Aftenshowet og Dagbladet Børsen.

Bestsellerbogen Livsfarlig ledelse af Christian Ørsted udkom på People’s Press 6. juni 2013 og fik 6 ud af 6 stjerner i anmeldelsen af Berlingske Business der kaldte den “en kandidat til en af årets bedste ledelsesbøger”. Kendt fra Aftenshowet,TV2/Lorry Lounge, DR P3, Berlingske Business,Børsenog mange andre medier.

Desuden er Christian en populær foredragsholder – både i bestyrelseslokaler, ved temadage og gæsteforelæser på CBS og Københavns Universitet på MBA- og ph.d.-studierne. Christian Ørsted kan kontaktes gennem sin egen virksomhed, Ørsted Udvikling & Ledelse.