Manuskriptindsendelse

Leder du efter et forlag til din bog eller idé?

Så vil vi gerne høre fra dig.

Vi foretrækker, at du sender dit manuskript samt følgebrev til os på manuskript@peoplespress.dk, men du kan også aflevere dit manuskript i vores reception på nedenstående adresse. Bemærk venligst, at indkomne manuskripter ikke gives retur. Vi modtager af den grund heller ikke frankerede svarkuverter.

People’s
Vester Farimagsgade 41
1606 København V
att.: manuskriptfiktion ELLER fakta.

Vedlæg et følgebrev, hvori du fortæller lidt om dig selv og projektet, så kan redaktøren bedre sætte sig ind i manuskriptet. Husk altid at angive din e-mailadresse.

Vi udgiver både skønlitteratur (romaner, krimier, prosa) og faglitteratur (biografier, debat, reportage, historie, ledelse mv.) for voksne. Vi foretrækker færdige manuskripter inden for skønlitteratur, så har vi det bedst mulige grundlag for at bedømme materialet. Drejer det sig om faglitteratur, modtager vi også synopser eller velunderbyggede idéforslag. Vær opmærksom på, at vi ikke modtager manuskripter på andre sprog end dansk.

Når manuskriptet er modtaget, sender vi en kvittering pr. e-mail. Dernæst læser vi manuskriptet og tager stilling til det i redaktionen. Vi har desværre ikke mulighed for at give uddybende respons på alle manuskripter. Har du derfor ikke hørt fra os inden for 12 uger, kan det betragtes som et afslag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mange hilsener
Redaktionen

Få alt det bedste fra krimiens verden direkte i din indbakke!

Det kræver ikke andet, end at du tilmelder dig Krimifans nyhedsbrev lige her.

Tilmeld nyhedsbrevet