Nyheder

P for People’s

I februar 2021 skiftede People’sPress navn til People’s – slet og ret. Det er en forandring, som på én gang peger tilbage til begyndelsen for forlaget og frem mod fortsættelsen.

Når vi lægger ”Press” bag os, er det nemlig ikke for at blive mindre men snarere for at blive mere. Vi fortsætter med at være det dynamiske, mellemstore forlag, der vil nå mange mennesker med historier, der er i øjenhøjde med læserne.

Vi er et forlag for ”folk”, mennesker, mange mennesker. Og vi er et forlag, der på alle måder vil være der, hvor folk, mennesker, læsere og lyttere er. Vi forlader aldrig vores ekspertise og kærlighed til den trykte bog. Men vi supplerer bevidst med nye medieformer, hvor de store historier i stigende grad bliver fortalt i disse år: lydbøger, berigede lydbøger på baggrund af den trykte tekst, men også podcast og lydproduktioner. De er værker i deres egen ret, på de digitale mediers betingelser, som flere og flere benytter sig af.

Lige nu står vi midt i en pandemi. Læsningen har det godt, og det er glædeligt på en mørk baggrund, men krisen rammer os alle, og det er gået hårdt ud over de fysiske butikker i de første måneder af året.

Vi glæder os over, at butikkerne nu igen er åbnet, og vi håber, at tiden snart igen bliver til fysiske møder om bøger og forfattere.

Nyt fra forlaget

Mere nyt
 • Nyheder

  Ny Fredrik Backman-filmatisering: ‘Folk med angst’ bliver til serie på Netflix

  Folk med angst af bestsellerforfatter Fredrik Backman bliver til en svensk Netflix Original-serie. Serien bliver produceret af FLX, produktionsselskabet bag Quicksand og Love & Anarchy.  Produktionen er i fuld gang, og Netflix har offentliggjort skuespillerholdet....

 • Nyheder

  Liza Marklund skriver ny krimitrilogi: Første bind udkommer på People’s til efteråret

  Liza Marklund er tilbage i den genre, som har gjort hende kendt i det meste af verden: Krimigenren. Den 8. oktober udgiver People’s Liza Marklunds krimi Polarcirkelen, som er første bind...

 • Nyheder

  Bridgerton er den største Netflix-succes nogensinde

  Det, verden har brug for lige nu, er rendyrket eskapisme. I hvert fald hvis man ser på den kolossale succes, Netflix-serien Bridgerton har haft. Den dampende romantiske serie med overdådige og farvestrålende...

Få alt det bedste fra krimiens verden direkte i din indbakke!

Det kræver ikke andet, end at du tilmelder dig Krimifans nyhedsbrev lige her.

Tilmeld nyhedsbrevet