Rosita & Franciskas bistro
Om køkkenskills for teens og andre unge som elsker mad og fester
Af Nicoline Olsen, Rosita Olsen & Franciska Olsen
Hvor cool ville det ikke være at smide en ordentlig bunke krabbekløer på bordet, næste gang du får vennerne på besøg? Eller at im-ponere dit middagsselskab med hjemmelavede nuggets – som helt sikkert er bedre end Mac’ens – efterfulgt af en kage opkaldt efter en russisk ballerina?
BISTRO er fuld af opskrifter på den festlige, den søde, den smarte og den lækre mad.
Søstrene Rosita og Franciska elsker at lave mad. Franciska er partyanimal og mester i bagværk. Rosita er perfektionistisk, kreativ og ekspert i råvarer. Sammen lærer pigerne dig og dine venner at lave nemme retter, som har 100 % blæreeffekt.
Uanset om du er til en klassisk bøf med bearnaise og fritter eller til en eksotisk ceviche, viser Rosita og Franciska dig vejen til enkel, hjemmelavet gourmetmad lavet med gode råvarer.
@rositasogfranciskasbistro
Om forfatterne
Få alt det bedste fra krimiens verden direkte i din indbakke!
Det kræver ikke andet, end at du tilmelder dig Krimifans nyhedsbrev lige her.
Tilmeld nyhedsbrevet