En kop nærende BONE BROTH
Af Jane Pedersen & Cecilie Svensson
Langtidskogt suppe propfyldt med næring.
Tænk på det gamle husråd om en skålfuld kraftig kyllingesuppe som værn mod influenza eller til at komme sig ovenpå en forkølelse.
I vore dage er det to go-kaffen, der varmer og giver os en følelse af velbehag, men hvorfor ikke skifte den ud med en kop nærende bone broth? Tilsæt en smags eksplosion af krydderier, krydderurter, kokosolie eller andre lækkerier. Eller servér som en suppe med topping af fintskårne, friske grøntsager, nudler og andet godt.
Så får du ikke blot en nærende drik, der varmer, men ovenikøbet også lidt af en skønhedseliksir. I bone broth er der foruden mineraler og vitaminer også kollagen og proteoglykaner, der får din hud til at holde på fugtighed og elasti citet. Med andre ord vil du også nære din skønhed indefra.
Bone broth koges på knogler, og du kan fint bruge resterne fra middagen i en simrende, sublim suppe dagen derpå. Den perfekte måde at undgå madspild på!
Så find dine gryder, skåle og kopper frem – det er tid til at koge, nyde og nære.
Om forfatterne
Få alt det bedste fra krimiens verden direkte i din indbakke!
Det kræver ikke andet, end at du tilmelder dig Krimifans nyhedsbrev lige her.
Tilmeld nyhedsbrevet