Det fermenterede køkken
Af Søren Ejlersen & Christine Bille Nielsen
Glæden ved det fermenterede starter med alt det liv, der opstår i glas og krukker, når de bobler og gærer på hylder og borde. Med et flot batteri af grøntsager og safter kan du til enhver tid lave et måltid med fuld styrke og smagfulde overraskelser.
I DET FERMENTEREDE KØKKEN får du 30 udsøgte madopskrifter, hvori det fermenterede er tilsat som det bærende smagselement. Du får også 20 opskrifter på de fermenterede grøntsager og safter, der indgår i
madopskrifterne.
Prøv eksempelvis sprøde kimchipandekager, chili sin carne med chilimash, bibimbap med friske grøntsager, spejlæg og mul kimchi, plante-hotdogs med agurkesalat, kombuchasennep og tomatketchup eller pommes frites med bearnaisesauce.
De fermenterede sager tilføjer en velsmag, der breder sig i munden og gør måltiderne mindeværdige. Det er unikke smagsnuancer, som kun kan skabes i netop dit køkken, med dine hænder, i dine glas og flasker, og siden i din madlavning.
Det er det fermenterede køkkens magi!
Andre bøger af samme forfatter
Om forfatterne
Få alt det bedste fra krimiens verden direkte i din indbakke!
Det kræver ikke andet, end at du tilmelder dig Krimifans nyhedsbrev lige her.
Tilmeld nyhedsbrevet