Tyskerungen

”En særdeles holdbar og fængende historie om kærlighed, venskab, hævn og soning … Velkomponeret i sin overbevisende skildring både af de krigsminder, ældre mennesker slæber rundt på den dag i dag, og af krigens konsekvenser selv for et lille, svensk fiskersamfund langt fra Hitlers vanvid.“ Politiken

Det er fire år siden, Ericas forældre døde, men først nu har hun mod på at rydde op i boet. Iblandt gammelt arvegods og skrammel, finder hun en speciel medalje, der har været hendes mors. Hun opsøger en pensioneret historielærer for at få noget at vide om medaljens oprindelse. Men manden kan ikke hjælpe hende, og to dage senere bliver han myrdet.
Erica begynder sin egen efterforskning. Tråd for tråd trævler hun historien om en ung piges turbulente tilværelse under Anden Verdenskrig op. En historie, der tegner et andet billede af moren, end det Erica kender, og kaster lange skygger over Ericas familie.

Camilla Läckberg er født og opvokset i Fjällbacka og bor i dag i Stockholm. Tyskerungen er hendes femte fritstående kriminalroman i serien om forfatteren Erica Falck og politibetjenten Patrik Hedström.