Stenhuggeren

”Nådesløs og fascinerende. Grebet om plottet er sikkert, og analyserne af samfund og sind er næsten pinagtigt tæt på den levede virkelighed.” Jyllands-Posten

”Masser af kalorier at hente i Stenhuggeren, der tillige er præget af en fængende krimiintrige.” Information

En tidlig morgen finder en af de lokale hummerfiskere liget af en lille pige i Fjällbackas grønne havvand. Det ligner umiddelbart en drukneulykke. Men efterfølgende afslører de blå mærker på pigens hals og sæberesterne i hendes lunger, at hun er blevet kvalt – formodentlig i sit eget badevand. Men hvad er det for et menneske, der har ønsket at slå syvårige Sara ihjel?

Politibetjent og nybagt far, Patrik Hedström, skal i fællesskab med makkeren Martin Molin og de øvrige betjente fra Tanumshede Politi opklare den komplicerede mordgåde. Fast besluttet på at fange morderen inden endnu et drab finder sted, forfølger Martin og Patrik alle spor – og vildspor – undervejs i efterforskningen. En efterforskning, der konfronterer dem med afgrundsdybe sider af den menneskelige natur.

Camilla Läckberg er født og opvokset i Fjällbacka og bor i dag i Stockholm. Stenhuggeren er hendes tredje fritstående kriminalroman i serien om forfatteren Erica Falck og politibetjenten Patrik Hedström.