Isprinsessen

”Udspekuleret og medrivende.” Jyllands-Posten

Forfatteren Erica Falck vender tilbage til sin barndoms skærgård, Fjällbacka, for at gøre boet op efter sine afdøde forældre. Ved et tilfælde finder Erica sin tidligere sjæleveninde, Alexandra, liggende i badekarret i barndomshjemmet med håndleddene skåret over – forblødt til døde. Det lille samfund rystes yderligere af et mistænkeligt dødsfald, da den fordrukne Maler-Anders bliver fundet kvalt blandt sine vandaliserede kunstværker.

Den lokale politibetjent fra Tanumshede Politi, Patrik Hedström, står for efterforskningen, og han og Erica hvirvles ind i optrævlingen af Alexandras og Anders’ skæbne. For at finde ud af, hvad der ligger til grund for de bestialske hændelser, må Erica og Patrik helt tilbage til fortiden og barndommens minder for at afsløre de makabre hemmeligheder, som det tilsyneladende idylliske samfund bærer på. Et samfund, hvor løgnens og forstillelsens magt hersker og i værste fald kan føre til mord.

Camilla Läckberg er født og opvokset i Fjällbacka og bor i dag i Stockholm. Isprinsessen er hendes første fritstående kriminalroman i serien om forfatteren Erica Falck og politibetjenten Patrik Hedström.