Fyrmesteren

”Der er dømt gys, gru og uhygge, når Camilla Läckberg tænder for fyret.” Femina

”Camilla Läckberg kan sit kram.” ALT for damerne

”Jeg sluger nærmest den syvende bog. Fyrmesteren er Camilla Läckbergs hidtil bedste bog … en rigtig medrivende kriminalroman.“ Dagens Nyheter

”En rigtig god, gedigen kriminalroman, velskrevet og godt fortalt.“ Vejle Amts Folkeblad

Det siges, at de døde hjemsøger Gråskär, en lille ø ud for Fjällbacka. I folkemunde kaldes øen for Spøgelsesøen og har altid været omgærdet af dunkle rygter og forbundet med mysterier.

Det kan man ikke sige om Mats Sverin, kommunens økonomiansvarlige. Han er umiddelbart et helt igennem venligt og vellidt menneske uden noget at skjule. Men da han pludselig findes myrdet i sin lejlighed, skudt gennem baghovedet, begynder Patrik Hedström og resten af Tanumshede Politi at kortlægge Mats’ liv. Og det viser sig at rumme flere mysterier: Hvorfor forlod han sit arbejde på krisecenteret i Göteborg over hals og hoved for at flytte til sin barndoms Fjällbacka? Hvad var det, han vidste om projektet med at genopbygge det gamle badehotel? Og er det blot et tilfælde, at Mats’ ungdomskærlighed Annie er vendt tilbage?
Annie og hendes søn er flyttet ind i fyret på Spøgelsesøen, hvor hendes familie har boet gennem flere generationer. Dér, hvor de døde taler.

Camilla Läckberg er født og opvokset i Fjällbacka og bor i dag i Stockholm. Fyrmesteren er hendes syvende fritstående kriminalroman i serien om forfatteren Erica Falck og politibetjenten Patrik Hedström.