Hjælp mig!

Journalist Marianne Power var kørt fast – selvom hun havde et fedt job og gode venner, kunne hun ikke lade være med at føle, at der manglede noget.

Derfor fik hun en idé: Hvad nu hvis hendes elskede selvhjælpsbøger kunne hjælpe hende med at opnå det perfekte liv? Et liv, hvor hun havde styr på sin økonomi, var åleslank og kæreste med en skøn mand i kashmirsweater.

Hun besluttede sig for at forsøge at efterleve rådene i nogle af de mest kendte selvhjælpsbøger, og hun ville gøre det i et år, en ny bog hver måned. Det blev starten på et projekt, der skulle vise sig at føre helt andre ting med sig, end hun havde kunnet forestille sig. For selvhjælp kan godt forandre ens liv – men ikke nødvendigvis til det bedre …

En uimodståelig, underholdende og bevægende bog, der vil appellere til alle, som på et tidspunkt i deres liv har drømt om at finde lykken.

”En inderlig, sjov og virkelig rørende debut … Powers hudløse ærlighed vil få læserne til at indse, at inderst inde er vi alle bange for og usikre på de samme ting.” – Publishers Weekly