Simremad & ting der tager tid
Kogebogen Simremad og ting der tager tider skrevet af fem unge mænd og deres mesterlærer, den legendariske ”Røde” Claus Christensen. I køkkenet i kælderen under ”Rødes” restaurant har han lært sine disciple om mad på den gamle måde, og han har givet sin kærlighed til det grundlæggende køkken videre til dem. I årevis har de arrangeret fælles madaftener og svælget i skønne klassiske retter. Og mens kødet i gryden langsomt har sluppet sit tag i benene, har de konkurreret om at fortælle anekdoter og røverhistorier fra madens verden. Nu har de sammen skrevet Simremad, en bog fuld af deres madhistorier og en påmindelse til alle om at putte lidt mere kærlighed ned i gryderne. Claus og hans disciple vil have duften tilbage i vores køkkener, og de vil have, at vi skal bruge tid på maden og måltidet. Det opløftende er, at alle kan være med, uanset om man bor i to værelser på stenbroen, eller har indrettet sig med et pragteksemplar af et liebhaverkøkken. Så fat din tungeste støbejernsgryde og ryk en dag ud af kalenderen. Der er nemlig nogle oplevelser, du kun kan få, hvis du tager dig tiden.