Mad som medicin og blodtypekost
Mad som medicin og blodtypekost, beskriver, hvordan vores krop og vores stofskifte fungerer, og hvordan kroppen reagerer på den mad, vi spiser. Knut T. Flytlie gennemgår blandt andet kroppens stofskiftefunktioner og giver nogle bud på, hvordan du via kosten kan afhjælpe alt fra stress til træthed, hårtab, infektioner, hovedpine, manglende koncentration og trang til søde sager. For ifølge Flytlie har kostens sammensætning af vitaminer og mineraler en afgørende indvirkning på din adfærd og dit humør.
Forlag:
People's
Udgivelsesdato:
2004-06-07
Originalsprog:
Dansk
Printbog:
9788791293962
Andre bøger af samme forfatter
Om forfatteren
Knut T. FlytlieKnut T. Flytlie er speciallæge i almen medicin og født i Norge. Efter en uddannelse i biologisk medicin i USA har han skrevet artikler og bøger om sund livsstil, vitaminer og mineraler (Vitaminrevolutionen, Bogen om Q-10). Han har været konsulent på bøgerne om Blodtype-diæten og er formand for Dansk selskab…
Læs mere