Graziano
Trattoria - bottega - famiglia
Af Jonathan Balsløw Sørensen & Kaave Pour
Klassiske opskrifter, masser af grønne retter samt fire højtidsmiddage – fra første antipasto til sidste dolce. Buon Appetito!
I april 2024 åbnede kokken Jonathan Balsløw Sørensen sin første restaurant, Graziano, på Nørrebro i København. Som søn af cykelrytteren Rolf Sørensen har han tilbragt en stor del af sit liv i Toscana, hvor han lærte at lave mad i sin italienske ’farfars’ lille køkken. Nu deler Jonathan opskrifterne bag de retter, han er vokset op med.
Graziano er både en personlig fortælling og en kærlighedserklæring til toscansk bondemad – enkle retter, hvor råvarerne taler for sig selv. Bogen rummer fire sæsonmiddage fra antipasto til dolce, masser af grønne retter, essentielle basisopskrifter samt en guide til de grundlæggende italienske teknikker. Her finder du alt fra håndrullet pasta til pollo alla brace og den perfekte spaghetti al pomodoro.
Graziano er en hyldest til traditioner, råvarer og fællesskab – en bog, der giver dig lyst til at lave mad og samle dem, du holder af, om bordet.
Om forfatterne
Få alt det bedste fra krimiens verden direkte i din indbakke!
Det kræver ikke andet, end at du tilmelder dig Krimifans nyhedsbrev lige her.
Tilmeld nyhedsbrevet