Undervandsjagt

UNDERVANDSJAGT er kunsten at snorkle og fange fisk med harpun eller håndspyd. Stille flydende i overfladen eller dybt under bølgerne på et enkelt åndedrag, mens du lydløst sniger dig ind på byttet.

MORTEN ROSENVOLD VILLADSEN er en af Danmarks bedste og mest erfarne undervandsjægere. I bogen deler han rundhåndet ud af sin viden, tips og tricks, så du kan skyde genvej til store fangster og oplevelser. Uanset om du er begynder eller erfaren, er der rigeligt at hente her.

Hvordan kommer du godt i gang? Hvilke teknikker skal du bruge? Hvor og hvordan finder du fiskene? Hvordan holder du vejret længere? Hvordan bliver du en bedre undervandsjæger?

Danmark er et overraskende godt sted at undervandsjage. Selv begyndere kan fange fisk, og variationen af arter er stor. De danske farvande er spækket med gode spisefisk, og vi er omgivet af hav på alle sider, så det er let at finde en tilgængelig kyst.

Få opskriften på, hvordan du kan rejse jorden rundt med harpun og våddragt i bagagen og skyde fisk under overfladen på de syv verdenshave. Bogen er fyldt med dykkerhistorier fra Arktis til Ækvator om dramatiske fangster af guldmakrel, den første pighvar og verdens største fladfisk.