P for People’s

10. marts 2021

I februar skiftede People’sPress navn til People’s – slet og ret.

Det er en forandring, som på én gang peger tilbage til begyndelsen for forlaget og frem mod fortsættelsen. Når vi lægger ”Press” bag os, er det nemlig ikke for at blive mindre men snarere for at blive mere. Vi fortsætter med at være det dynamiske, mellemstore forlag, der vil nå mange mennesker med historier, der er i øjenhøjde med læserne. Vi er et forlag for ”folk”, mennesker, mange mennesker. Og vi er et forlag, der på alle måder vil være der, hvor folk, mennesker, læsere og lyttere er. Vi forlader aldrig vores ekspertise og kærlighed til den trykte bog. Men vi supplerer bevidst med nye medieformer, hvor de store historier i stigende grad bliver fortalt i disse år: lydbøger, berigede lydbøger på baggrund af den trykte tekst, men også podcast og lydproduktioner. De er værker i deres egen ret, på de digitale mediers betingelser, som flere og flere benytter sig af.

Lige nu står vi midt i en pandemi. Læsningen har det godt, og det er glædeligt på en mørk baggrund, men krisen rammer os alle, og det er gået hårdt ud over de fysiske butikker i de første måneder af året. Vi glæder os over, at butikkerne nu igen er åbnet, og vi håber, at tiden snart igen bliver til fysiske møder om bøger og forfattere.

Et forlag er kun så stærkt som sin kontakt til tiden og sine menneskelige relationer på kryds og tværs af samfund og kultur. People’s er for folk og mennesker – i den grad også for forfatterne og vores kunder. Vi håber, I vil tage godt imod et program for forår og sommer, som er propmasende fuld af forfatternes underholdende, tankevækkende og debatskabende historier. Til læsere og lyttere. Til folk. Også midt i en krævende tid. People’s – slet og ret.

Tine Smedegaard Andersen

Jakob Malling Lambert