Sandhed og intet andet end sandhed

Marcel Proust monumentale romanværk På sporet af den tabte tid kan forandre sin læser. Romanens sitrende skønhed, der rummer mange af verdenslitteraturens smukkeste (og længste) sætninger, men også nådesløs gru og humor, kan skærpe bevidstheden og udvide virkeligheden.

Sandhed og intet andet end sandhed er en klog og vidende vejviser ind i På sporet af den tabte tid. Den er resultat af forfatterens livslange virke med Proust. De encyklopædiske opslag er skrevet med ønske om at dele de små og store sandheder, der tilbyder sig i romanen. (Den største af dem er måske, at man må gøre det, man skal – at man må finde modet til at være sig selv og ingen anden).

Bevæg dig frit ind og ud af bogens opslag, og find inspiration til at læse, skrive og leve.

Neal Ashley Conrad (f. 1963) er Proustekspert, litteratur- forsker, formidler og forfatter til flere bøger om Marcel Proust og andre kunstnere, herunder Søren Ulrik Thomsen, Gunnar Ekelöf og Bruce Springsteen.

”Husk: Jævnligt praktiseret langsom læsning er et stærkt værn imod accelerationstyranniet, angst, mismod, stress og alskens nervebetonede og -intensiverende praksisser.”

Nyeste bøger fra People’s


Mytomanen
Udgivet: 24. september 2021

Folkesocialisten
Udgivet: 24. september 2021

Englevagt
Udgivet: 15. september 2021

Invester bæredygtigt
Udgivet: 10. september 2021

Box
Udgivet: 9. september 2021

De terminale kvinders klub
Udgivet: 3. september 2021

Skin
Udgivet: 2. september 2021

Klompelompe
Udgivet: 2. september 2021