Kommende titler

 

 

Låst

Udkommer fredag, 22. januar, 2021

Da nat bliver til morgen i København, findes 24-årige Clara efterladt i en blodpøl på toilettet på en natklub. Hun har voldsomme hovedskader og svæver i livsfare. Hvordan er en festlig sommeraften i byen endt så brutalt?Politiassistent Marc Abildgaard indser hurtigt, at forbrydelsen mod Clara er begået med så målrettet et had, at hun næppe er et tilfældigt offer.Mens Clara kæmper for sit liv på Rigshospitalet, kæmper personerne i hendes omgangskreds for at redde sig selv. Hver især gemmer de på en pinefuld historie. Selv offeret Clara vogter over en mørk hemmelighed.LÅST er en fængslende historie om venskaber, der sættes på prøve, løgne vi fortæller os selv så længe, at de til sidst bliver sandheder, og om en beruset ung kvinde, som næsten mister alt.

 

 

Datter savnet

Udkommer fredag, 29. januar, 2021

TYVEÅRIGE VERA BARK SKAL GIFTES, men på sin polterabend tager hun en lille robåd ud på en nærliggende sø og forsvinder. Efter lang tids eftersøgning bliver efterforskningen indstillet, og hun formodes at være druknet, men liget bliver aldrig fundet. Uvisheden om hendes skæbne driver hendes far, kriminalinspektør Kristoffer Bark, til at fortsætte sin desperate jagt efter svar.Fem år senere bliver Bark leder for en lille gruppe af politifolk, der skal efterforske gamle, uafsluttede sager. Han opdager hurtigt en sag, hvor en kvinde, der har en slående lighed med Vera, er forsvundet fra samme område. Han vælger derfor at genåbne sagen i håbet om også at finde ud af, hvad der skete med hans egen datter. Og snart indser han, at der er flere sammenfald, end han først havde forestillet sig.DATTER SAVNET er første bog i Anna Janssons nye serie med kriminalinspektør Kristoffer Bark. En nervepirrende krimi om en forælders værste mareridt.

 

 

Pigerne uden navn

Udkommer tirsdag, 9. februar, 2021

En kold vinteraften bliver 17-årige Linn afleveret på kostskolen Täcktaholm, hvor hun skal lære at kontrollere sin adhd. Linn har skabt sig et navn som influencer, hvilket vækker misundelse hos de andre piger på skolen. Linn kæmper for at passe ind og underlægge sig skolens strenge regler, men hun har hele tiden fornemmelsen af, at det foregår noget, hun ikke forstår.I Stockholm kæmper Ellen Tamm for at finde balancen mellem sin fortid og sit arbejde som kriminalreporter på TV4. Da en ung kvinde bliver fundet død i en sø, tager hun afsted for at finde ud af, hvad der er foregået. Søen ligger på hendes hjemegn, og mødet med moren og alle minderne skubber til Ellens mentale ligevægt. Men hun føler et ansvar for at fortælle den døde piges historie, og politiet lader til at stå på bar bund. Og så dukker endnu et lig op …En spændende og vedkommende kriminalroman om sårbarhed og om, hvordan det er at føle sig anderledes hele tiden. Pigerne uden navn er fjerde bind i serien om den egenrådige journalist Ellen Tamm.

 

 

Sorgens balalajka

Udkommer fredag, 26. februar, 2021

”Hun lagde avokadoerne i en bunke foran ham. Han sagde ikke noget. Han var paf. –Jeg har ikke noget ord for min gave, Finn, klaprede hun. –Kan det være sorgens balalajka? spurgte han. –Hvad er det? –Det er når man samler ting op der ikke har noget formål, som måske ejer en lille melodi. Men fordi tingen ikke har strenge, kan den ikke udtrykkes med lyd. Men rummes i tingen som en tone af ufattelig skønhed der ikke må udtrykkes med ord, for så dør den. Hun havde aldrig hørt ham sige noget lignende før. Det er så overraskende med mennesker der er ved at miste eller gå deres vej. Så siger de endelig noget.”

 

 

Feje blade sammen op mod vinden

Udkommer fredag, 19. marts, 2021

”Er vi blevet mere ekstreme med alderen? Har livet indkogt os til en fond af forstærkede, ligefrem forvrængede, egenskaber? Så der på bunden af gryden ligger essensen af Alwilda, Camilla, Edward, Kristian og mig selv.” Feje blade sammen op mod vinden er en selvstændig fortsættelse af Christina Hesselholdts romansuite om en flok venner.
Go to Top