Kommende titler

 

 

Lev livet modigt

Udkommer onsdag, 3. juni, 2020

Michelle Hviid har gennemlevet skilsmissekriser, småbørnskriser, kropskriser, helbredskriser, identitetskriser, singlekriser og flere til. Tøjkriser også. Hun er ekspert i kriser, men også i at rejse sig igen. Og i at danse af lykke og tage store bidder af livet. I at være gavmild og sige sin mening. Højt.I dag er Michelle på toppen af livet, men sådan var det ikke for få år siden. Så hvordan er hun nået hertil, hvor hun er i dag? Blandt andet ved at blive ved at prøve. Igen og igen. Ved at insistere på at være uforfærdet i livet og altid søge lykken. For hvad er alternativet?I Lev livet modigt lukker Michelle læseren ind i sine bedste historier fra et modigt levet livs op- og nedture. Det er råt for usødet, morsomt og rørende, og det ender rigtig, rigtig godt.Lev livet modigt er en solidarisk og uforfærdet bog til alle, der gerne vil smittes med mod og en smule fandenivoldskhed.HUSK! Du har kun et liv – og i morgen kan alt være anderledes.

 

 

Hjælp mig!

Udkommer torsdag, 4. juni, 2020

Journalist Marianne Power var kørt fast – selvom hun havde et fedt job og gode venner, kunne hun ikke lade være med at føle, at der manglede noget.Derfor fik hun en idé: Hvad nu hvis hendes elskede selvhjælpsbøger kunne hjælpe hende med at opnå det perfekte liv? Et liv, hvor hun havde styr på sin økonomi, var åleslank og kæreste med en skøn mand i kashmirsweater.Hun besluttede sig for at forsøge at efterleve rådene i nogle af de mest kendte selvhjælpsbøger, og hun ville gøre det i et år, en ny bog hver måned. Det blev starten på et projekt, der skulle vise sig at føre helt andre ting med sig, end hun havde kunnet forestille sig. For selvhjælp kan godt forandre ens liv – men ikke nødvendigvis til det bedre …En uimodståelig, underholdende og bevægende bog, der vil appellere til alle, som på et tidspunkt i deres liv har drømt om at finde lykken.”En inderlig, sjov og virkelig rørende debut … Powers hudløse ærlighed vil få læserne til at indse, at inderst inde er vi alle bange for og usikre på de samme ting.” – Publishers Weekly

 

 

Fatale forandringer

Udkommer torsdag, 4. juni, 2020

VI LØBER HURTIGERE OG HURTIGERE. MEN LØBER VI I DEN RIGTIGE RETNING?Tempoet i forandringer har aldrig været højere. Det har man sagt i mere end 30 år. Men problemet i dag er et andet: Forandringer har aldrig været mere uforudsigelige, og arbejdslivet aldrig så komplekst og usikkert som nu.Hvad nu hvis det, vi har lært om forandringer og forandringsledelse de seneste årtier, er årsagen til, at forandringer ofte møder modstand, slår fejl og skaber dårligere resultater?Vi er nødt til at blive bedre til at håndtere forandringer. Meget af det, vi gør i dag, peger i den gale retning: Det gør forandringer til noget, der er svært. Til noget, der alligevel ikke nytter noget eller bare er noget, der skal overstås, som en undtagelse. Forandringer er ikke en undtagelse mere. Det er hverdag.Fatale forandringer giver et kritisk indblik i bagsiden ved moderne ledelse og er nødvendig læsning for alle, der oplever uforudsigelighed og forandringer i deres arbejdsliv og ønsker nye perspektiver til at løse fremtidens store udfordringer.

 

 

I kampens hede

Udkommer fredag, 5. juni, 2020

Det er midsommerweekend i Sandhamn. Berusede unge mennesker har overtaget broerne, musikken brøler og alkoholen flyder. I den store menneskemængde kollapser en ung pige, ingen hører hendes råb om hjælp. Da politiet finder hende, er hun chokeret og omtåget, og det er uklart, hvad der er sket med hende.Jurist Nora Linde glæder sig til at fejre midsommer med sin kæreste, Jonas og hans datter Wilma. Men weekenden bliver til et mareridt, da Wilma forsvinder i løbet af natten. Tidligt næste morgen findes et lig på stranden, og Wilma er stadig sporløst forsvundet.Kriminalinspektør Thomas Andreasson tilkaldes for at opklare mordet, men det går hurtigt op for ham, hvor subjektiv sandheden kan være, da alle de implicerede har hver deres version af nattens begivenheder.I kampens hede er femte bind i serien om juristen Nora Linde og kriminalinspektør Thomas Andreasson.

 

 

Bag lyset

Udkommer mandag, 15. juni, 2020

HESALIGHT FRA ROSKILDE er fortællingen om et forrygende erhvervseventyr, der viste sig at være bygget på grov svindel.Direktør Lars Nørholt forblændede en hel finansverden med løgne, forfalskede kontrakter, groft manipulerede regnskaber og karisma.Han blev fremhævet af statsministeren, købte sportsvogne og millionvillaer på Mallorca, var milliardær på papiret og på vej på børsen i USA, før korthuset i efteråret 2016 væltede med et brag.Hesalight står tilbage som en af danmarkshistoriens største erhvervsskandaler, og Lars Nørholt blev i april 2020 dømt for omfattende svindel for mere end 600 millioner kroner.”Bag Lyset” er historien om, hvordan det kunne ske.

 

 

Overgangen. Om livet efter ungdommen

Udkommer torsdag, 18. juni, 2020

ET USENTIMENTALT BLIK PÅ KVINDELIVET EFTER UNGDOMMENAnsporet af sit eget brutale møde med overgangsalderen vejer Marina Benjamin den snart midaldrendes glæder, sorger og livsmuligheder op mod hinanden. Ude af trit med naturens gængse rytme bliver det tydeligt, at hun nu er trådt ind i en ny tid.Som hun står midt i livet med ansvar for en teenagedatter og aldrende forældre – og mærket af kroppens begyndende skavanker – er forfatterens livsvilkår velkendte. Men i denne bog viser hun, at det trods sorg, smerte og store livsomvæltninger stadig er muligt at hengive sig til og omfavne overgangsalderen.Overgangen. Om livet efter ungdommen er en inspirerende og indsigtsfuld beretning om at nå milepælen 50 år uden selvbedrag eller sentimentalitet.

 

 

Rædslens fanger

Udkommer fredag, 19. juni, 2020

DET ER BLEVET SOMMER I VISBY og tid til det årlige politikertræf. Samtidig raser en voldsom orkan over øen. Mens alle er optaget af dens hærgen, bliver en politikers kone brutalt myrdet. Kriminalinspektør Maria Wern er ansvarlig for efterforskningen, men mordet er ikke den eneste gåde, hun skal opklare. Derhjemme har hendes mand, Björn, hemmeligheder, som hun ikke kender til.Imens forbereder en lille gruppe øboere sig på Jordens undergang. Siden 1700-tallet er myten om apokalypsen blevet videreført fra generation til generation, og et gammelt astronomisk ur, der stammer fra videnskabsmanden Christopher Polhems tid, tikker mod de sidste dage.Rædslens fanger er en uforudsigelig kriminalroman, der byder på mystiske mord, drama og et aktuelt portræt af verden i dag.

 

 

Emilie Meng mysteriet

Udkommer tirsdag, 23. juni, 2020

EMILIE MENG MYSTERIET – PIGEN DER FORSVANDT er en dokumentarisk fortælling, der kulegraver en af de mest omfattende kriminalsager i nyere tid. To journalister opruller, hvordan en 17-årig piges forsvinden greb en hel nation om hjertet og gennemsyrede alle lag af samfundet. Skridt for skridt undersøger de politiets efterforskning og de mulige fejl, der blev begået i de første afgørende døgn. Bogen viser samtidig, hvad det gør ved et samfund, når borgerne pludselig mister tilliden til politiet, retssamfundet og hinanden.EMILIE MENG MYSTERIET – PIGEN DER FORSVANDT bringer nye spor og oplysninger frem i sagen og stiller skarpt på en række af politiets mistænkte. En rejse, der fører journalisterne ud i de mørkeste afkroge af den kriminelle underverden i jagt efter svar på spørgsmålet: Hvad skete der med Emilie Meng?

 

 

Brak

Udkommer tirsdag, 23. juni, 2020

Midt i arbejdet med en akademisk opgave må Christine tage fra København hjem til Annisse for at hjælpe med det praktiske efter mormoren, Fannys, død. Efter skilsmisser og dødsfald står Christine udelukkende tilbage med onkler og alt det, de ikke taler om.Mens jorden er frossen, og urnenedsættelsen udskydes, driver Christine omkring i det landskab, hun voksede op i. Hun gransker sin barndom og opvækst og bliver mere og mere optaget af de ting, hun er ladt tilbage med; fortællinger og fotografier, og hvad de fortæller, og skjuler, om fortiden.Brak er en roman om familie og traumer, om døden og alt hvad vi bliver ladt tilbage med.