Hvad ønsker du dig til jul i år? Vi har samlet nogle af årets bedste bøger, som vil inspirere dig, gøre dig klogere, få dig til både at grine og græde, og som du ikke vil kunne lægge fra dig igen.

1. december 2018

Bøger, du ikke kan lægge fra dig igen

Kender du det, at man går i gang med at læse en bog, og pludselig er det nærmest fysisk umuligt at lægge den fra sig igen? Her er tre bøger, som næsten med sikkerhed vil have den effekt – så er du advaret!

Bøger, der får dig til både at grine og græde

Nogle bøger suger en ind i deres univers, så man griner og græder med personerne i bogen. Vi har fundet fire bøger, hvor det til tider er svært at holde tårerne tilbage, mens man andre gange bryder ud i høj latter. Nu har vi advaret dig, hvis du sætter dig til at læse i toget eller bussen.

Bøger, der gør dig klogere

Der er ingen grænser for, hvad bøger kan lære os om verden og livet. Vi har fundet tre bøger, der kommer omkring vidt forskellige emner og med sikkerhed vil lære dig noget, du ikke vidste i forvejen.

Bøger, der vil inspirere dig

Du kender helt sikkert det der med, at man har lyst til at gøre noget, men af én eller anden grund ikke får man det ikke gjort. Vi har fundet fire inspirerende bøger frem, som med stor sandsynlighed vil give dig lysten – eller modet – til at springe ud i noget nyt.