Klompelompe strikkefest

KlompeLOMPE gør strikning til en fest! Her er både nemme opskrifter til begynderen og mere krævende projekter med flotte detaljer til den øvede strikker, og der er modeller til hele familien.

Bogen er opdelt i seks temaer: Klassisk strik har enkle og smarte faconer i den kendte KlompeLOMPE-stil. Begynderstrik indeholder opskrifter til dig, der lige har lært at strikke, eller som ønsker et nemt tv-strikketøj. I Koftestrik forvandles gamle traditioner til nye modeller med to eller flere farver, hvor du kan få brugt dine garnrester.

Strukturstrik er ensfarvet, og teknikkerne er nemme at lære, men de giver imponerende mønstre. Hulmønstre er blandt KlompeLOMPEs mest populære design og noget af det fineste, du kan strikke til både baby, barn og voksen. Og i bogens sidste kapitel med sjove dyremønstre kan du fx finde en flot leopardcardigan og en sej T-rex-hætte til familiens yngste!

Bogen er den sjette i den populære KlompeLOMPE-serie, skrevet af den norske designduo Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland, der står bag webshoppen og Instagram-profilen KlompeLOMPE. På dansk er tidligere udkommet bestsellerne Strik til baby, barn og voksen, Strik til hele familien, Strik året rundt, KlompeLOMPEs sommerbørn og KlompeLOMPEs vinterbørn.

Nyeste bøger fra People’s


Sorgens balalajka
Udgivet: 26. februar 2021

Inden skyerne kommer
Udgivet: 11. februar 2021

Månen over os (Stars 2)
Udgivet: 11. februar 2021

Da jeg mødte dig
Udgivet: 10. februar 2021

Pigerne uden navn
Udgivet: 9. februar 2021

Datter savnet
Udgivet: 29. januar 2021

Låst
Udgivet: 22. januar 2021