Helt i kage

Sagen er jo, at hvis man mestrer nogle få opskrifter, så kan man bage alle kager i verden. Jeg har her øst ud af mit livs kageerfaringer, som er mange, men enkle, og som ikke giver dårlige nerver og nederlag, så der er plads til det, det handler om: virkelig gode kager. Denne bog handler ikke om perfektion, mine kager er hjemmelavede, og de må også meget gerne se hjemmelavede ud. Min kagebog handler om smag, om glæden ved at skabe noget smukt og dejligt, om frugt og bær, om naturens rigdom, om intens velsmag – der som regel ofres på perfektionens alter – og så handler kager ikke mindst om kærlighed til dem, der skal spise dem. Camilla Plum Bogen indeholder de ret få grundopskrifter, du skal bruge, og en masse variationer, alt efter om det er rabarbertid, stikkelsbærtid, jordbærtid, æbletid, eller om det er vinter og tid til tørrede frugter, chokolade, appelsiner, citroner og krydderier. Gennemillustreret med fotografier af Anne-Li Engström.

2018-11-21T21:00:28+00:00