Forbandet blod

27-ÅRIGE MALIN ASKEHAVE ER FORSANGER i det verdenskendte r’n’b-band Gaia 5 og dybt engageret i kampen for at redde klimaet. Hun er samtidig yngste arving til Danmarks næststørste shippingvirksomhed, Askehave Shipping, med interesser over hele verden og værdifulde olieboringer i Nordsøen. Sammen med sin storebror, Robert, der nu er direktør for Climate Action Network Europe, brød Malin for otte år siden med familien. Siden har hun brugt den platform, Gaia 5 har givet hende, til at bekæmpe og gøre opmærksom på de ødelæggelser, virksomheder som Askehave Shipping forøver på kloden.

For seks måneder siden fik Malin en søn med bandets bassist, og på trods af stridighederne med familien ved hun, at hun ikke kan nægte ham kontakt med sine bedsteforældre. En voldsom begivenhed til Askehave seniors 60-årsdag, netop som hun og Robert skal møde familien for første gang i otte år, vender op og ned på Malins liv. Den tvinger hende til at vælge mellem idealisme og familie og sender hende på en rejse mod afsløringen af en uhyggelig og altødelæggende hemmelighed.

FORBANDET BLOD er første bind i serien om sangerinden og klimaaktivisten Malin Askehave – et uhyggeligt spændende thriller drama om de skrøbelige bånd, der binder os sammen, og en historie om familiehemmeligheder, bedrag og kærlighed, der trodser alt.