De magiske børn: Marco Polos skat

Nogle gange har historien brug for fantasi

Venedig 1298

Sarah er en fattig pige med særlige evner. Hun bor sammen med sin familie på en lille ø ud for Venedig og dagligt sejler hun over til Markuspladsen og Dogepaladset for at skaffe mad eller løbe ærinder. Alle steder er hun i fare, for hun tilhører et folk, der er forfulgt. Hun drømmer om at gøre Venedig til sit hjem, men drømmen trues af mystiske begivenheder omkring hende – det er som om, der sker ting omkring hende, som hun ikke kan kontrollere. En dag møder hun en gruppe børn med en hemmelighed, en hemmelighed der ligner Sarahs egen. Det er de magiske børn, og sammen finder de ud at, at de har evner, der kan forandre alt. For Sarah – og for verdenshistorien.

De magiske børn er en ny serie historiske fantasyromaner for børn i alderen 10-14 år. Hver bog tager udgangspunkt i en verdenshistorisk begivenhed og en berømt person. Bøgerne bindes sammen af fortællingen om de magiske børn: En hemmelig loge, som har spillet en rolle i mange historiske
begivenheder. De magiske børn har nemlig den særlige evne, at de kan lave magi ud af deres fantasi, og de har derfor muligheden for både at hjælpe historien på vej – eller at ændre den!

I Marco Polos skat følger vi Sarahs kamp for at sikre, at hendes familie og naboer kan blive i Venedig.

Herfra tager historien form, samtidig med at den rejser relevante spørgsmål: Hvorfor var Marco Polos bog så enestående? Hvorfor var det vigtigt for verdenshistorien, at bogen kom ud? Hvorfor var Venedig et særligt sted i middelalderen? Hvordan var Europas forhold til fremmede kulturer på det tidspunkt?

I De magiske børn formidles historie til børn på en engagerende måde. Der er planlagt yderligere mindst 2 bind i serien, 2. bind forventes klar i oktober 18.

2019-02-18T00:48:02+00:00