Antiage

Drømmen om evigt liv har fulgt mennesket siden tidernes morgen, og nu kan håb og handling bringe os et stort skridt nærmere drømmens realisering. Vi lever længere og længere med flere og flere raske og aktive år. Alene de sidste 100 år er levetiden øget med tre måneder hvert år. Samtidig oplever vi en teknologisk acceleration med nye videnskabelige, teknologiske landvindinger.

Selvom drømmen evigt liv gennem tiderne har optaget mange, blinker de røde advarselslamper i de fleste kulturer verden over. Vi får altid at vide, at et evigt liv vil føre til en tilværelse i meningsløshed og ulykke til trods for, at verdens religioner lover evigt liv. Efter døden.

I bogen tegnes et billede af en fremtid, som snart er indenfor rækkevidde, hvor et væsentligt længere liv vil blive normen. Hvad er drøm? Og hvad er håb? Og hvad kan du selv gøre? For aldring er overraskende nok ingen naturlov. Dø vil vi forsat, men aldring som mellemstadie mellem liv og død vil blive mindre og mindre dominerende, og snart vil vi kunne springe det helt over og sige: Vi mennesker fødes og vi dør.

Anti-age har til formål at overbevise dig om, at du skal ændre din indstilling til aldring og bruge kræfter på din sundhed, så du kan påvirke din livslængde. Der er nemlig en udvikling i gang, som betyder, at hvis du er rimelig sund og rask om 30 år, er det sandsynligt, at fremtidens teknologier vil forære dig rigtig mange ekstra sunde leveår.

Indsatsen er din. Vinderne vil være dig, din familie og dit samfund.

Jannick B. Pedersen (f. 1952) er nationaløkonom, futurist og impact investor. Som økonom har han arbejdet indenfor management- og uddannelsesforskning, i FN og som koncerndirektør i Carl Bro – nu Sweco. Som futurist er han foredragsholder, medforfatter til bogen Forstå fremtiden og co-founder af Dare Disrupt. Som impact investor har han bidraget til etablering og udvikling af en lang række start ups med såvel økonomisk som samfundsmæssig bundlinje.

Michael Hejmadi-Pedersen (f. 1977) er speciallæge i Almen Medicin, praktiserende læge på Fyn og iværksætter. Som speciallæge er han bl.a. rådgiver Region Syddanmark og IT-firmaer indenfor sundhed. Ekspert i eksponentiel medicin og projektansvarlig i en række tiltag, der omfatter brug af kunstig intelligens til sygdomsbehandling. Som læge har han ansvaret for 1500 menneskers sundhed. Som iværksætter har han siden 2013 opbygget en lægepraksis med tre andre speciallæger og fem ansatte.

2019-07-19T08:58:32+00:00