Kommende titler

 

 

Dream Maker: London

Udkommer fredag, 30. august, 2019

 

 

Patrioterne

Udkommer lørdag, 31. august, 2019

”Det bliver spændende, voldsomt og nervepirrende ... Velskrevet og medrivende page-turner.” BTJEfter mordet på en kvindelig journalist spreder uroen sig på Stockholms nyhedsredaktioner: Medarbejdere, der dagligt modtager mails med trusler om vold og overgreb, frygter for deres liv.Men ikke Madeleine Winther på Nyhetsbladet. Hun er optaget af tanken om at sætte fart i sin karriere og har et scoop inden for rækkevidde. Og for jægersoldaten Carl Cederhielm, der har lovet at beskytte landet mod fjender, lyder opgaven på hævn. Missionen er langt fra ført til ende: Tiden er inde til at eliminere næste navn på listen. Og i et land langt borte længes en mand hjem til Sverige, mens han passer sit arbejde som livvagt for den russiske mafia og må leve med, at indbyggerne der, hvor han bor, frygter ham.Sverige er på nippet til at vågne op til en ny skånselsløs virkelighed, ingen kan vide sig sikre, og skæbner vil blive slået ud af kurs.

 

 

Vådeskud

Udkommer lørdag, 7. september, 2019

VÅDESKUD: Fejltagelse som gør utilsigtet skade. Skud som rammer et forkert mål, eller som affyres ved en fejltagelse.Det er forår, og kirsebærtræerne er ved at springe ud, da teenageren Oscar forsvinder. Han er mellemste barn i den kulørte og velhavende Dreyer-Hoff-familie, som er både kendt og berygtet for deres online auktionshus. Det eneste spor efter drengen, er et kryptisk brev, som ingen kan tyde. To dage senere finder kranføreren Michael liget af et ungt menneske på Amagerforbrændingen. Er det Oscar? Og hvordan er han i så fald endt der? Politiassistenterne Jeppe Kørner og Anette Werner hudfletter familien Dreyer-Hoff for at nå ind til sandheden om dem og om Oscar. Anette er tilbage efter barsel, sprudlende og i bedre form end nogensinde, mens Jeppe balancerer på en knivsæg for at finde fodfæste som kæreste og papfar til Saras to døtre. Det gør det ikke nemmere, at sagen handler om et barn. Om forældreskab. Og død. Og den pensionerede litteraturprofessor Esther får utilsigtet en rolle i sagen. Hun er kommet i gang med at skrive igen på trods af, at vennen Gregers måske nærmer sig det sidste punktum før hende. VÅDESKUD er 4. bind i serien med efterforskerne Jeppe Kørner og Anette Werner, og snushanen Esther de Laurenti.

 

 

Piger i brand

Udkommer onsdag, 6. november, 2019

"En spændende, rå og fuldstændig uforudsigelig læseoplevelse, der ikke holder noget tilbage ... du bliver fuldstændig forført." – BuzzfeedDet er Halloween den aften i 1991, da gymnasiets populære basketball-stjerne forsvinder i skoven ved Battle Creek i Pennsylvania. Tre dage senere bliver han fundet skudt i hovedet – umiddelbart ligner det selvmord?Hændelsen sender chokbølger gennem det konservative lillebysamfund, men i efterdønningerne af det mystiske selvmord opstår et usædvanligt venskab mellem to piger: Den mørkøjede, karismatiske, Kurt Cobain-tilbedende Lacey og den dygtige og flittige, men ensomme Hannah Dexter. Et venskab, som er både dragende og besættende, destruktivt, transformerende og inspirerende. Og hvor de to unge kvinders roller i forhold til hinanden, deres familie og til det liv, de drømmer om at leve, udfordres og udforskes i overgangen fra at være en pige til at blive en kvinde og være veninde.http://lithub.com/what-does-it-mean-when-we-call-women-girls/”22-year old girls might say, I’m 22, I’m totally a woman… Not to me, sorry. To me you’re not a woman until you’ve had a couple of kids and your life is in the toilet… when you become a woman is when people come out of your vagina and step on your dreams." – Louis C. K.