Kommende titler

 

 

Tre kvinder

Udkommer torsdag, 20. august, 2020

TRE KVINDER er en sand historie om tre meget forskellige kvinder. Lina befinder sig i et kærlighedsløst ægteskab med to børn og en mand, der ikke vil røre ved hende. Maggie har lagt sag an mod sin tidligere gymnasielærer, som hun havde et forhold til, da hun var 17. Og Sloane er er en tilsyneladende succesfuld forretningskvinde, hvis mand tænder på at betragte hende dyrke sex med andre.Hvordan er de hver især havnet, hvor de er, og hvad drømmer de om og håber på? Lisa Taddeo har fulgt de tre kvinders liv i otte år – læst deres dagbøger, deres SMS’er, breve og e-mails og interviewet deres familie og venner – og giver et medrivende og indfølende indblik i alt, hvad der gør deres liv helt specielt og samtidig helt universelt.

 

 

Underjordiske timer

Udkommer fredag, 21. august, 2020

Paris, én dag, to skæbnerTidligere elskede Mathilde sit job som projektleder, men efter at hun modsagde sin chef til et møde, er hun blevet kørt ud på et sidespor og bliver ignoreret af alle sine kollegaer. Hun føler sig mere og mere usikker på alt, men da hun opdager, at hun er blevet forflyttet til kontorets pulterkammer, beslutter hun sig for, at noget må ændre sig.Thibault er praktiserende læge og kører rundt til Paris’ ensomme og udsatte patienter. Han har aldrig fået kone og børn, men er dybt forelsket i Lila, der dog holder ham på afstand. Da han endelig får sagt, at de ikke længere kan ses, trækker hun blot på skuldrene. Mens han kører ud på sin daglige runde, overvejer han, om han vil være i stand til at fastholde sin beslutning.Begge bevæger de sig gennem Paris med al dens larm, ensomhed og fortabte skæbner, men inden dagen er omme, vil deres veje krydses.

 

 

Løbeklubben i Saudi

Udkommer fredag, 28. august, 2020

Maiken er på flugt. Mest fra sig selv, men også fra noget rod, som hun ikke kan overskue. Hun er lige blevet alene, igen, hun har mistet sit arbejde og måske også sin lejlighed. Hun synes ikke, hun har fortjent al den modgang.Hun får job i Saudi-Arabien, hvor hun som antropolog skal følge nogle patienters kostvaner. Her kommer hun med i en kvindeløbeklub, og det er et chok for Maiken at lære moderne, arabiske kvinder at kende, for intet er, som hun har fået fortalt. I løbeklubben møder hun den fascinerende Jamila. Hun er lidt af en mundfuld, og hun kommer til at vende op og ned på Maikens selvforståelse.Løbeklubben i Saudi foregår i et arabisk miljø, som Lotte Garbers selv har været en del af i nogle år. Det er både eksotisk og meget fremmed, og diktaturet og det saudiske powerhouse viser sit ansigt. Og det har stadig fuldskæg.