Kommende titler

 

 

Jeg elsker dig om femten år

Udkommer torsdag, 20. september, 2018

En ung kvinde og en ung mand bryder deres kortvarige kærlighedsforhold, og forsvinder ud af hinandens liv en regnfuld dag i det indre København.15 år senere står de pludselig overfor hinanden igen.Et helt tilfældigt sted, en helt almindelig forårsdag.JEG ELSKER DIG OM 15 ÅR er en poetisk fortælling om en ung, uforløst kærlighed, der endelig får en chance for at blomstre i voksenlivet. Det er en historie om livets tilfældigheder og livets magi. Om tid. Om at mødes, og om at sige farvel.Julie Badura (f. 1978), tekstforfatter, klummeskribent og kreativ konsulent i film- og tv-branchen, debuterede som forfatter i 2017 med romanen ”De dage med dig”.

 

 

Den store techrevolution

Udkommer tirsdag, 25. september, 2018

Kina har i al stilhed taget et kvantespring og gennemgår i disse år en vild tech-revolution, som rykker ved magtbalancen i verden og kommer til at påvirke os alle. Kinesiske virksomheder er allerede globalt førende inden for flere af de vigtigste nye teknologier, som droner, solceller, fintech, sociale medier, e-handel og sandsynligvis også kunstig intelligens. Åbenheden og lysten til at afprøve nye teknologier – ansigtsgenkendelse og dronelevering – er stor, og kinesiske virksomheder er ikke underlagt de samme etiske dilemmaer og lovgivningsmæssige begrænsninger, som vi kender i Europa og USA. Hvorfor er det vigtigt for dig? Fordi det er et spørgsmål om tid, før kinesiske teknologiselskaber for alvor begynder at ekspandere uden for Kina, og fordi Kina på mange måder er blevet et vindue til fremtiden – på godt og ondt. En fremtid, hvor man kan betale med sit ansigt, og hvor staten ved hjælp af massiv overvågning uddeler point til borgerne for deres opførsel på de sociale medier og i den fysiske verden.

 

 

Under stjernerne

Udkommer onsdag, 26. september, 2018

SELV DE KLARESTE STJERNER LYSER KUN I MØRKEKarina bor i en lille amerikansk by, som grænser op til en militærbase. Det er langt om længe lykkedes hende at lægge en hektisk fortid bag sig, og hun føler endelig, at hun er faldet til ro. Hun har gode venner, tag over hovedet og et job, hun er glad for.Da Karina møder den tavse og indadvendte soldat Kael, bliver hun øjeblikkeligt draget af hans stille væsen. Han er netop hjemvendt fra Afghanistan og siger ikke meget, så Karina udfylder tavsheden med sine egne drømme og fantasier. Men efterhånden som hun kommer tættere ind på livet af Kael, opdager hun, at intet er så rosenrødt, som hun havde forestillet sig.UNDER STJERNERNE er en medrivende fortælling om kærlighed og løgne af forfatteren til bestsellerserien AFTER. Bogen er første bind i STARS-trilogien.ANNA TODD er amerikansk bestsellerforfatter og en af dette årtis største sensationer i bogverdenen. Hun begyndte at skrive historier på Wattpad, hvor AFTER blev den mest læste udgivelse på app’en nogensinde. De trykte udgaver af bøgerne er udgivet på over 30 sprog og trykt i mere end 15 millioner eksemplarer, og en filmatisering er undervejs.

 

 

Grus

Udkommer fredag, 28. september, 2018

Michael Mortensen var engang Danmarks bedste tennisspiller, og som træner har han fejret triumfer med internationale verdensstjerner som bl.a. Caroline Wozniacki. Men i 2011 brast hans verden sammen, da han mistede sin datter i en trafikulykke.Det skete på et tidspunkt, hvor Michaels karriere var på vej mod zenit. Som træner for den nykårede Grand Slam-vinder Li Na var der rift om den danske mestermager, og verden stod åben.I stedet blev Michael sendt til tælling og måtte tage tilværelsen op til revision. I GRUS fortæller han sin historie og tager læseren med tilbage til 80’erne, hvor han blev en del af det internationale tennis-jetset med bl.a. Bjørn Borg, Mats Wilander og John McEnroe. Men også til en svær barndom på Vestegnen præget af tab og manglende opbakning, hvor tennis blev et fristed.GRUS er en stærk og bevægende fortælling om sport, lykke, triumf og tragedie. Og et sjældent, ærligt kig ind i kulissen blandt tennisverdenens superstjerner.Michael Mortensen er i dag tenniskommentator på Eurosport, og bogen er blevet til i samarbejde med journalist Peter Pilegaard.

 

 

Bogen om livet

Udkommer fredag, 28. september, 2018

Bogen om livet består af hjertevarme og livsbekræftende samtaler om de tanker og erfaringer, som femten danskere gør sig i mødet med uhelbredelig sygdom. I bogen deler de rundhåndet ud af de indsigter, som de har opnået i livets sidste kapitel, indsigter, som vi alle kan lære af.I bogen kan du møde politikeren Ritt Bjerregaard og tv-lægen Charlotte Bøving, som begge har fået konstateret uhelbredelig kræft. Sammen med de øvrige medvirkende forholder de sig til, hvad der er vigtigt at fokusere på i livet. Den yngste stemme i bogen er femogtyve år, mens den ældste er seksoghalvfjerds, så perspektiverne er forskellige, men der er også mange lighedspunkter.Bogen om livet tager ikke patent på den rigtige eller forkerte måde at leve på, men giver dig inspiration til at leve et mere bevidst liv med opmærksomhed og taknemmelighed frem for at lade timerne, ugerne og månederne passere ubemærket hen.