Cookie- og privatlivspolitik2018-05-31T15:31:03+00:00

 

 

Ved at bruge hjemmesiderne, der er tilknyttet People’sPress accepterer du vores brug af cookies. Herunder kan du læse mere om hvordan, hvornår og i hvilket omfang vi anvender cookies.

Efter dette følger vores privatlivspolitik.

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer eller mobile enhed, når du besøger et websted. Cookies kan indeholde en bestemt mængde data, som kan tilgås fra en eller flere webservere eller kundens computer. Det betyder, at hjemmesiden er i stand til at huske dine søgepræferencer og brugeroplysninger og endda kan spore dig overalt på internettet. Websteder og andre online-tjenester anvender som udgangspunkt cookies for bl.a. at gøre det lettere at udføre bestemte funktioner, f.eks. navigere på webstedet.

Cookies slettes enten automatisk, når du lukker din browser efter et bestemt tidsrum (såkaldte midlertidige cookies eller session-cookies), eller de gemmes på din computer for at lette fremtidige besøg på webstedet (såkaldte permanente cookies). Permanente cookies slettes også automatisk efter en vis periode.

Hvorfor bruger vi cookies?

Cookies hjælper os med at levere og forbedre vores tjeneste. Cookies hjælper os med at tilpasse vores websted til brugerens interesser og give brugeren en bedre oplevelse ved besøg på vores hjemmeside. Selv om der med tiden kan ske ændringer i de enkelte cookies, har vi i det følgende inddelt de cookies i forskellige kategorier:

Cookie-kategori

Formål

Afgørende/nødvendige cookies

Disse cookies er afgørende for, at vi kan levere den ønskede brugeroplevelse.

Eksempel:

Selv om vi ikke gemmer personoplysninger i disse cookies, er denne type cookies en forudsætning for at vi kan levere en sammenhængende brugeroplevelse.

Funktionscookies/tekniske cookies

Funktionscookies eller tekniske cookies er med til at sikre den funktionalitet, som er påkrævet for at kunne levere Storytels tjeneste.

Eksempel:

En cookie kan f.eks. gemme et brugernavn eller login-informationer, sådan så du ikke konstant bliver logget af en af vores sider, såfremt du er logget på.

Targeting-/markedsføringscookies

Vi bruger cookies til at spore trafikken på vores websted for at optimere og levere den bedst mulige tjeneste.

Eksempel:

Selv om disse cookies ikke indeholder personoplysninger, kan de bruges til at måle resultaterne af vores kampagner samt trafikken på hele webstedet. Vi kan eventuelt også bruge disse oplysninger til målrettet markedsføring.

Tredjepartscookies

En gang imellem giver vi eksterne samarbejdspartnere tilladelse til at bruge cookies på vores websted med samme formål som vores (se beskrivelsen ovenfor). Det betyder, at visse tredjeparter (bl.a. Facebook og Google) også kan bruge cookies på vores websteder til at indsamle oplysninger om, hvordan du færdes på vores websteder og på nettet generelt.

Cookies på vores website sættes fra forskellige domæner. Her følger en liste over nogle af disse domæner:

●      .facebook.com

●     .google.com

●      .adform.net

●     .doubleclick.net

Yderligere oplysninger om cookies

Du kan læse mere om cookies og om, hvordan du blokerer dem, på http://www.youronlinechoices.eu/(Europa) og  http://optout.aboutads.info/(USA). Vær imidlertid opmærksom på, at begrænsning eller blokering af cookies kan have negativ indflydelse på den samlede brugeroplevelse hos People’sPress og tilknyttede brands.

Hvis du har yderligere spørgsmål om brugen af cookies hos People’sPress, er du velkommen til at kontakte os på info@peoplespress.dk

Privatlivspolitik

1.                GENERELT

1.1.            People’sPress (herefter benævnt “People’sPress” eller “vi”) er en dansk virksomhed, ejet af svenske Storytel AB, og beskæftiger sig med produktion af bøger. Gennem en række internetbaserede hjemmesider og tjenester giver vi dig (herefter benævnt “du/dig” eller “brugeren”) adgang til informationer om vores produkter, enten som nyhedsbreve, hjemmesider eller andet (herefter benævnt “kontaktflader”).

Nærværende privatlivspolitik forklarer vores praksis vedrørende indsamling, brug og videregivelse af bestemte oplysninger, herunder dine personoplysninger, når du bruger en af vores tjenster, sider, services eller andet.

Formålet med privatlivspolitikken er at informere dig om vores behandling af dine personoplysninger og sikre dig, at dine personoplysninger behandles med respekt og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, når du benytter vores kontaktflader.

1.2.            Du kan altid føle dig tryg, når du deler dine personoplysninger med os. Vi har truffet alle tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, som er nødvendige for at sikre, at dine personoplysninger er beskyttet mod uautoriseret adgang, brug, ændring og sletning.

2.                DATAANSVARLIG FOR PERSONOPLYSNINGER

2.1.            People’sPress A/S er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, der håndteres af People’sPress.

Oplysninger om, hvordan du kan kontakte os, findes under pkt. 12.

3.                HVORNÅR INDSAMLER PEOPLE’SPRESS PERSONOPLYSNINGER?

3.1.            People’sPress indsamler oplysninger om dig, når:

  • Du giver os tilladelse til at kontakte dig i annonceringsøjemed.
  • Du kontakter os med i relation til opslåede eller uopslåede stillinger.
  • Du fremsender manuskripter eller andet materiale med hensyn til kommerciel vurdering.
  • Du ønsker at vi fremsender anmeldereksemplarer til dig eller din organisation.
  • Du svarer på en undersøgelse, herunder bl.a. markedsanalyser eller du besvarer henvendelser fra os.
  • People’sPress har brug for oplysningerne for at kunne opfylde kontraktuelle forhold mellem dig og People’sPress A/S.

3.2.            People’sPress indsamler endvidere oplysninger gennem vores egne eller tredjeparters cookies og lignende sporingsteknologier, som kan spore dine aktiviteter og valg, dvs. når du bruger vores kontaktflader eller besøger vores hjemmeside. Flere oplysninger om vores brug af cookies fås ved at læse vores cookie-politik.

4.                HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER PEOPLE’SPRESS?

4.1. People’sPress indsamler personoplysninger, når du giver dem til os. Hvis du f.eks. melder dig til vores nyhedsbrev, eller sender os din adresse i forbindelse med at vi sender dig anmeldereksemplarer af vores bøger, så har vi dine personoplysninger.

Når du benytter vores hjemmeside eller abonnerer på vores feeds eller nyhedsbreve, er People’sPress ligeledes berettiget til at indsamle data om brugeradfærd, visninger og tekniske data, herunder din IP-adresse.

            

4.2.            Hvis du vælger at linke en brugerkonto til Facebook eller en tilsvarende tredjepartstjeneste, som styrer personoplysninger, er People’sPress  berettiget til at indsamle og bearbejde de oplysninger, du giver Facebook eller en anden tilsvarende tredjepart tilladelse til at dele med People’sPress.

4.3.            Desuden kan People’sPress indsamle og bearbejde de oplysninger, du lægger ud i offentlige fora på People’sPress hjemmesider eller giver til People’sPress, når du bruger vores hjemmeside, eller vores hjemmesider hos tredjepartsplatforme som f.eks. sociale netværkssider, eller når du linker din profil på en tredjeparts websted eller platform til din personlige konto.

5.                HVOR LÆNGE GEMMES OPLYSNINGERNE?

People’sPress gemmer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt af hensyn til formålet med behandlingen. Det betyder, at personoplysninger, der indsamles og behandles til markedsføringsformål, opbevares, så længe du har en konto, og slettes når dit abonnement er ophørt eller dit samtykke er tilbagetrukket. Dette gælder medmindre du har givet People’sPress dit frivillige samtykke til at fortsætte behandlingen af sådanne oplysninger.

People’sPress er berettiget til at opbevare data i længere tid, hvis dette er påkrævet ved lov, eller hvis der er behov for at varetage People’sPress’ retlige interesser, f.eks. ved verserende retssager.

6.                HVORFOR BEHANDLER PEOPLE’SPRESS OPLYSNINGER OM DIG?

6.1.            Der er flere grunde til, at People’sPress behandler dine personoplysninger. People’sPress behandler først og fremmest dine personoplysninger for at kunne tilpasse vores markedsføring til dig. Dine personoplysninger kan også indgå i markeds- og kundeanalyser, markedsundersøgelser, statistik, virksomhedsovervågning samt forretnings- og metodeudvikling for People’sPress..

6.2.            People’sPress er endvidere berettiget til at analysere og kombinere de oplysninger om dig, som People’sPress har legitim adgang til fra dine online-besøg eller andre dataregistre (f.eks. Facebook og lignende udbydere af sociale medier) til formål, der er anført i dette afsnit.

7.                HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN AF DINE OPLYSNINGER?

7.1.            De fleste af de personoplysninger, som People’sPress behandler, bliver behandlet med hjemmel i brugernes afgivne samtykke. Derudover behandles nogen persondata – f.eks. adresser på enkeltmandsvirksomheder – med hjemmel i at denne data er nødvendig for at kunne udføre en kontrakt mellem People’sPress og dataejeren

7.2.            Nogle af de personoplysninger, som People’sPress behandler, behandles på baggrund af en interesseafvejning, hvilket betyder, at People’sPress interesse i at behandle oplysningerne vejer tungere end den virkning og risiko, behandlingen måtte have for din integritet. Dette er tilfældet, når der ikke er tale om særligt sensitiv data, som f.eks. en litterær præference for biografi-genren.

7.4.            I det omfang behandlingen skal ske på grundlag af afgivet samtykke, er det frivilligt, om du ønsker at give et sådant samtykke, og du kan til enhver tid helt eller delvist tilbagekalde dit samtykke. Såfremt du vælger at tilbagekalde dit samtykke vil eventuel videre behandlingen ske i overensstemmelse med dit seneste samtykke, og dermed kun i tilfælde, hvor der findes anden juridisk hjemmel.

8.                DATASIKKERHED OG DATAINTEGRITET

Vi behandler dine personoplysninger med en høj grad af sikkerhed, integritet og fortrolighed. Vi har etableret tekniske, administrative og fysiske sikkerhedsforanstaltninger, der er beregnet til at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret videregivelse, brug og ændring.

Vi gennemgår løbende vores sikkerhedsprocedurer for at vurdere behovet for at indføre yderligere foranstaltninger eller foretage tekniske opgraderinger af eksisterende procedurer. Vær opmærksom på, at det på trods af vores bestræbelser er meget få sikkerhedsforanstaltninger, som er uigennemtrængelige, hvorfor vi beder dig om at kontakte os omgående, hvis du skulle bemærke mistænkelig aktivitet i forbindelse med brug af vores tjenester.

Kontakt: info@peoplespress.dk

9.                HVEM GIVER PEOPLE’SPRESS  OPLYSNINGERNE TIL?

9.1.            People’sPress har ret til at videregive dine personoplysninger til tilknyttede virksomheder, forretningspartnere og andre tredjeparter med henblik på at opfylde aftalen med dig eller opfylde aftaler med People’sPress’ leverandører og samarbejdspartnere.

9.2.            People’sPress må også videregive personoplysninger til virksomheder, der behandler personoplysninger på vores vegne, f.eks. vores IT-leverandører, leverandører af kundeydelser og tilknyttede virksomheder. Hvis personoplysninger videregives til virksomheder, der behandler oplysninger på vegne af People’sPress, indgår People’sPress databehandleraftaler med disse parter for at opretholde et højt sikkerhedsniveau for dine personoplysninger.

9.3.            Personoplysninger kan også om nødvendigt videregives for at leve op til lovkrav eller myndighedskrav, for at varetage People’sPress retlige interesser eller for at opdage, forebygge eller være opmærksom på svindel og andre sikkerhedsmæssige eller tekniske problemer.

9.4.            Dine personoplysninger kan overføres til eller opbevares i et land uden for EU/EØS. Hvis dine personoplysninger overføres til eller opbevares i et land uden for EU/EØS, vil der blive truffet særlige sikkerhedsforanstaltninger, idet vi bl.a. vil sørge for, at en sådan overførsel sker i overensstemmelse med nærværende privatlivspolitik og gældende databeskyttelseslovgivning, for eksempel ved brug af dataoverførselsaftaler, der indeholder EU’s standardkontraktbestemmelser for overførsel af data, som er godkendt af EU-Kommissionen og er tilgængelige på Kommissionens hjemmeside.

10.              LINKS TIL EKSTERNE WEBSTEDER

Oplysninger fra People’sPress kan indeholde links til andre websteder, der ikke er kontrolleret eller ejet af People’sPress. People’sPress er ikke ansvarlig for behandlingen af personoplysninger på disse websteder. People’sPress opfordrer dig til at gennemlæse den information om behandling af personoplysninger, der er tilgængelig på det pågældende websted.

11.              ÆNDRINGER I PEOPLE’SPRESS PRIVATLIVSPOLITIK

Denne privatlivspolitik kan til enhver tid ændres. Hvis People’sPress  foretager væsentlige ændringer i privatlivspolitikken, vil People’sPress underrette dig så vidt muligt, inden ændringerne træder i kraft. Dette er dog kun muligt, hvis du givet os en e-mailadresse at kontakte dig på,

Privatlivspolitikken offentliggøres desuden på People’sPress’  hjemmeside. Hvis en ændring kræver dit samtykke, vil People’sPress  indhente nyt samtykke fra dig.

12.              RET TIL AT ANMODE OM OPLYSNINGER, FORETAGE RETTELSEROSV.

12.1.         Du har ret til at modtage gratis information om bl.a., hvilke personoplysninger People’sPress behandler om dig, og med hvilket formål People’sPress behandler dine personoplysninger (et såkaldt registerudtræk). En sådan anmodning om et registerudtræk skal ske skriftligt og være forsynet med din underskrift.

12.2.         Du har endvidere ret til at få urigtige, vildledende eller ufuldstændige oplysninger rettet, anonymiseret eller slettet. Du er også berettiget til at bede People’sPress om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger og kan gøre indsigelse mod behandlingen af oplysningerne. Endelig kan du påberåbe dig retten til dataportabilitet, hvilket indebærer, at du har ret til at modtage egne behandlede personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

12.3.         Bemærk, at nogle af ovennævnte rettigheder kun kan gøres gældende i visse situationer, f.eks. retten til dataportabilitet, som kun gælder, når behandlingen ske på grundlag af en aftale eller et samtykke, og når behandlingen foretages elektronisk. Hvis du har spørgsmål til, hvordan People’sPress behandler dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at påberåbe dig en ret eller få mere at vide mere om dine rettigheder, kan du kontakte os som anført nedenfor.

E-mailadresse: info@peoplespress.dk

Adresse: Vester Farimagsgade 41, 1606, København V, Danmark

12.4.         Hvis du ikke ønsker, at People’sPress skal behandle dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring, kan du give People’sPress skriftlig meddelelse herom. I alle nyhedsbreve vil du desuden blive informeret om, at du kan fravælge at modtage yderligere nyhedsbreve.

12.5.         Du har også adgang til at klage til en tilsynsmyndighed, hvis du mener, at dine personoplysninger er blevet behandlet i strid med gældende databeskyttelseslovgivning.

__________________

Senest revideret den 2. maj 2018

People’sPress A/S