Cookie- og privatlivspolitik2019-02-22T13:17:31+00:00

 

 

Ved at bruge hjemmesiderne, der er tilknyttet People’sPress accepterer du vores brug af cookies. Herunder kan du læse mere om hvordan, hvornår og i hvilket omfang vi anvender cookies.

Efter dette følger vores privatlivspolitik.

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer eller mobile enhed, når du besøger et websted. Cookies kan indeholde en bestemt mængde data, som kan tilgås fra en eller flere webservere eller kundens computer. Det betyder, at hjemmesiden er i stand til at huske dine søgepræferencer og brugeroplysninger og endda kan spore dig overalt på internettet. Websteder og andre online-tjenester anvender som udgangspunkt cookies for bl.a. at gøre det lettere at udføre bestemte funktioner, f.eks. navigere på webstedet.

Cookies slettes enten automatisk, når du lukker din browser efter et bestemt tidsrum (såkaldte midlertidige cookies eller session-cookies), eller de gemmes på din computer for at lette fremtidige besøg på webstedet (såkaldte permanente cookies). Permanente cookies slettes også automatisk efter en vis periode.

Hvorfor bruger vi cookies?

Cookies hjælper os med at levere og forbedre vores tjeneste. Cookies hjælper os med at tilpasse vores websted til brugerens interesser og give brugeren en bedre oplevelse ved besøg på vores hjemmeside. Selv om der med tiden kan ske ændringer i de enkelte cookies, har vi i det følgende inddelt de cookies i forskellige kategorier:

Cookie-kategori

Formål

Afgørende/nødvendige cookies

Disse cookies er afgørende for, at vi kan levere den ønskede brugeroplevelse.

Eksempel:

Selv om vi ikke gemmer personoplysninger i disse cookies, er denne type cookies en forudsætning for at vi kan levere en sammenhængende brugeroplevelse.

Funktionscookies/tekniske cookies

Funktionscookies eller tekniske cookies er med til at sikre den funktionalitet, som er påkrævet for at kunne levere Storytels tjeneste.

Eksempel:

En cookie kan f.eks. gemme et brugernavn eller login-informationer, sådan så du ikke konstant bliver logget af en af vores sider, såfremt du er logget på.

Targeting-/markedsføringscookies

Vi bruger cookies til at spore trafikken på vores websted for at optimere og levere den bedst mulige tjeneste.

Eksempel:

Selv om disse cookies ikke indeholder personoplysninger, kan de bruges til at måle resultaterne af vores kampagner samt trafikken på hele webstedet. Vi kan eventuelt også bruge disse oplysninger til målrettet markedsføring.

Tredjepartscookies

En gang imellem giver vi eksterne samarbejdspartnere tilladelse til at bruge cookies på vores websted med samme formål som vores (se beskrivelsen ovenfor). Det betyder, at visse tredjeparter (bl.a. Facebook og Google) også kan bruge cookies på vores websteder til at indsamle oplysninger om, hvordan du færdes på vores websteder og på nettet generelt.

Cookies på vores website sættes fra forskellige domæner. Her følger en liste over nogle af disse domæner:

●      .facebook.com

●     .google.com

●      .adform.net

●     .doubleclick.net

Yderligere oplysninger om cookies

Du kan læse mere om cookies og om, hvordan du blokerer dem, på http://www.youronlinechoices.eu/(Europa) og  http://optout.aboutads.info/(USA). Vær imidlertid opmærksom på, at begrænsning eller blokering af cookies kan have negativ indflydelse på den samlede brugeroplevelse hos People’sPress og tilknyttede brands.

Hvis du har yderligere spørgsmål om brugen af cookies hos People’sPress, er du velkommen til at kontakte os på info@peoplespress.dk

Privatlivspolitik

GENERELT

People’sPress (herefter benævnt “People’sPress” eller “vi”) er en dansk virksomhed, ejet af svenske Storytel AB, og beskæftiger sig med produktion af bøger. Gennem en række internetbaserede hjemmesider og tjenester giver vi dig (herefter benævnt “du/dig” eller “brugeren”) adgang til informationer om vores produkter, enten som nyhedsbreve, hjemmesider eller andet (herefter benævnt “kontaktflader”).

Nærværende privatlivspolitik forklarer vores praksis vedrørende indsamling, brug og videregivelse af bestemte oplysninger, herunder dine personoplysninger, når du bruger en af vores tjenster, sider, services eller andet.

Formålet med privatlivspolitikken er at informere dig om vores behandling af dine personoplysninger og sikre dig, at dine personoplysninger behandles med respekt og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, når du benytter vores kontaktflader.

Du kan altid føle dig tryg, når du deler dine personoplysninger med os. Vi har truffet alle tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, som er nødvendige for at sikre, at dine personoplysninger er beskyttet mod uautoriseret adgang, brug, ændring og sletning.

DATAANSVARLIG FOR PERSONOPLYSNINGER

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er:

People’sPress
CVR: 26608694
Vester Farimagsgade 41
1606 København V
info@peoplespress.dk

Indsamling og brug af personoplysninger

People’sPress indsamler oplysninger om dig, når:

Du giver os tilladelse til at kontakte dig i annonceringsøjemed.
Du kontakter os med i relation til opslåede eller uopslåede stillinger.
Du fremsender manuskripter eller andet materiale med hensyn til kommerciel vurdering.
Du ønsker at vi fremsender anmeldereksemplarer til dig eller din organisation.
Du svarer på en undersøgelse, herunder bl.a. markedsanalyser eller du besvarer henvendelser fra os.
People’sPress har brug for oplysningerne for at kunne opfylde kontraktuelle forhold mellem dig og People’sPress A/S.

People’sPress indsamler kun personoplysninger, når du giver dem til os. Hvis du f.eks. melder dig til vores nyhedsbrev, eller sender os din adresse i forbindelse med at vi sender dig anmeldereksemplarer af vores bøger, så har vi dine personoplysninger.

Når du benytter vores hjemmeside eller abonnerer på vores feeds eller nyhedsbreve, er People’sPress ligeledes berettiget til at indsamle data om brugeradfærd, visninger og tekniske data, herunder din IP-adresse.

Behandlingsgrundlag

Vi sikrer os altid, at vi har et fyldestgørende grundlag for at behandle dine personoplysninger. Når vi behandler dine personoplysninger som angivet i denne Privatlivspolitik, gør vi det på basis af et eller flere af følgende grundlag:

• En retlig forpligtelse, der påhviler os efter anden lovgivning
• Dit samtykke (hvis vi i særlige situationer har indhentet dette). Såfremt vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid.

De fleste af de personoplysninger, som People’sPress behandler, bliver behandlet med hjemmel i brugernes afgivne samtykke. Derudover behandles nogen persondata – f.eks. adresser på enkeltmandsvirksomheder – med hjemmel i at denne data er nødvendig for at kunne udføre en kontrakt mellem People’sPress og dataejeren

Hvem deler vi dine personoplysninger med?

People’sPress. kan dele dine personoplysninger med:

• IT-leverandører, fragtfirmaer, finansielle institutioner og lignende leverandører og samarbejdspartnere til håndtering af leverancen af de produkter og serviceydelser, du benytter
• Offentlige myndigheder, hvis vi er retligt forpligtet til at videregive dine personoplysninger

Vi deler kun de oplysninger, der er nødvendige, for at vore samarbejdspartnere kan levere deres tjenester. Vores samarbejdspartnere fungerer som databehandlere for os og arbejder udelukkende efter vores instruks. De har dermed ikke ret til selv at beslutte, hvad dine personoplysninger skal bruges til, og vi bevarer kontrollen over oplysningerne. Vi har indgået aftaler med vores samarbejdspartnere, der sikrer, at samarbejdspartnernes niveau for beskyttelse af dine personoplysninger overholder de krav, vi har opstillet i denne Privatlivspolitik, og i øvrigt gældende lovgivning.

Samarbejdspartnere uden for EØS:

Dine personoplysninger kan overføres til eller opbevares i et land uden for EU/EØS. Hvis dine personoplysninger overføres til eller opbevares i et land uden for EU/EØS, vil der blive truffet særlige sikkerhedsforanstaltninger, idet vi bl.a. vil sørge for, at en sådan overførsel sker i overensstemmelse med nærværende privatlivspolitik og gældende databeskyttelseslovgivning, for eksempel ved brug af dataoverførselsaftaler, der indeholder EU’s standardkontraktbestemmelser for overførsel af data, som er godkendt af EU-Kommissionen og er tilgængelige på Kommissionens hjemmeside.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt i denne Privatlivspolitik.

Som nyhedsbrevsmodtager opbevares dine personoplysninger så længe du modtager vores nyhedsbrev. Ved tilbagetrækning af dit samtykke vil oplysningerne blive slettet.

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder, når vi behandler dine personoplysninger:

• Du har ret til at anmode om indsigt i, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger
• Du har ret til at modsætte dig behandlingen af din personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset
• Du har ret til at tilbagetrække dit samtykke, såfremt behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke
• Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format
• Du kan til enhver tid indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, f.eks. Datatilsynet

Der kan være betingelser eller begrænsninger knyttet til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du fx har ret til fx. at få dine personoplysninger slettet med det samme, da dette kan afhænge af omstændigheder og gældende lovgivning i forbindelse med behandingsaktiviteterne.

Sådan anmoder du om effektuering af dine rettigheder:
Vi beder dig sende din anmodning skriftligt til:

People’sPress
Mrk “Persondata”
Vester Farimagsgade 41
1606 København V

I anmodningen beder vi dig oplyse dit navn, e-mailadresse og evt. telefonnr., samt at angive så præcist som muligt, hvad din anmodning drejer sig om.

Bemærk venligst, at vi kan bede dig verificere din identitet, før vi kan behandle din anmodning.

Hvis du er utilfreds med den måde, People’sPress behandler dine personoplysninger på, kan du klage til os på ovenstående adresse. Du kan også til enhver tid indgive en klage til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

Ændring af denne privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik er sidst revideret 22. februar. 2019. Vi vil løbende opdatere politikken. I tilfælde af væsentlige ændringer vil vi sørge for at oplyse dette ved en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

People’sPress A/S