Anne Larsen

Anne Larsen, forfatter, foredragsholder og madskribent – holder foredrag, der tager udgangspunkt – ikke kun i madopskrifter – men i livet på godt og på ondt. Hvordan færdes man i sundhedsjunglen, og hvad er det, der får os til at vælge som vi gør. Tager vi del i den bedste del af livet, bør vi være opmærksomme på, at maden og for den sags skyld også motionen, er topscorer når det gælder energi og kræfter?

God energi – giver god energi. Hvordan kigger man ind i sig selv og bearbejder den selvransagelse, som mange idag har fået øje på? Det er tanken, bag handlingen, der er vigtig, og hvordan tænker man “de rigtige tanker” – og hvordan forvandler man en stresset hverdag, til sin egen gode historie? Kvinder, mænd, børn, parforhold – det gode måltid og den gode samtale er i centrum.

Ernæringsmæssigt er man tit i tvivl om, hvilken “religion” man skal følge. Følg din egen! Skriv din egen drejebog og følg dit hjerte.

Humoristisk og helhjertet guider Anne Larsen os rundt i sit eget liv og giver de bedste råd fra sine egne erfaringer, videre. Anne Larsen har udgivet kogebogen Anne Larsens Køkken hos People’s Press i 2008.